Naar mokveld.com
APEX Developer

APEX Developer

Als APEX Developer sta je graag aan de bron van de applicatieontwikkeling. Je hoort graag uit eerste hand de eisen en wensen waaraan de applicatie moet voldoen. Bovendien zie je het resultaat graag zelf in de praktijk zodat je de nodige tweaks direct kunt doorvoeren voor een vlekkeloos gebruik. Herken je jezelf hierin en wil je je expertise graag inzetten bij het ontwerpen en ontwikkelen van eigen software die wordt toegepast in een internationale kantoor- en fabrieksomgeving? Dan hebben wij jou er graag bij!

Mokveld is een fabrikant van op maat gemaakte afsluiter-systemen voor de energie- en watermarkten die in Gouda ontworpen en gemaakt worden en over de hele wereld worden afgezet. Mokveld heeft innovatie hoog in het vaandel staan en werkt continu aan de gebruiksvriendelijkheid en efficiëntie van de maatwerkapplicaties die nodig zijn voor de technische administratie, documentatie, kwaliteitscontrole en productie.

Je werkt zowel zelfstandig als in teamverband waarbij het hele traject van informatieanalyse, functioneel- en technisch ontwerp tot implementatie aan bod komt. Ook het onderhoud en beheer van de bestaande applicaties behoort tot je taken. Je werkt gestructureerd, hebt een planmatige aanpak en met je inzicht ben je in staat om goede ideeën en oplossingen aan te dragen.

Best belangrijk: je verleden

 • Je hebt een afgeronde opleiding hbo Informatica.
 • Je beschikt over minimaal 2 jaar ervaring in een soortgelijke functie.
 • Je hebt ervaring met het maken van een functioneel en technisch ontwerp.
 • Je hebt kennis van SQL, PL/SQL, APEX, HTML, Javascript (JQuery) en CSS, ervaring met Oracle databases.
 • Je kunt zowel zelfstandig als in teamverband werken.
 • Je beheerst naast het Nederlands de Engelse taal zowel in spreken als in het schrijven.
 • Nauwkeurigheid en klantgerichtheid zijn voor jou zelfsprekend.
Mikail, APEX-developer

Mokveld is technologisch marktleider in op maat gemaakte afsluiters. Dit maatwerk en het hoge kwaliteitsniveau zie je ook terug in de applicaties en technieken die we gebruiken. Vandaar dat je met dit werk enorm veel ervaring kunt opdoen.”

— Mikail, APEX-developer

Echt belangrijk: je toekomst

Bij Mokveld

 • werk je aan nieuwe ontwikkelingen en toepassingen met als doel nieuwe mogelijkheden te initiëren enerzijds of een optimaal gebruik van bestaande applicaties anderzijds, passend binnen de strategie van de organisatie.
 • staat werkplezier voorop. Binnen én buiten het eigen team, wordt intensief samengewerkt met de diverse afdelingen, krijg je veel verantwoordelijkheid en staan we er voor open van elkaar te leren.
 • rekenen we op jouw technische deskundigheid en waarderen we het dat je initiatief toont.
 • bieden we je alle ruimte om jezelf verder te ontwikkelen door ervaring en opleidingen.
 • bieden we je een uitstekend salaris, 13e maand, 27 vakantiedagen én 13 ATV dagen.

Wil je meer weten over de functie van APEX Developer?

Neem contact op met Jacques Mutsaards – ICT Development Manager of of Maurits Even – HR Adviseur op: 0182 59 75 00.

Past deze functie bij jou? Dan kun je het maken bij Mokveld! We nodigen je van harte uit te solliciteren.