Naar mokveld.com
Coördinator Technische Dienst

Coördinator Technische Dienst

Heb jij ervaring met het werken in een gemotiveerd team van technische vakspecialisten? Werk je graag in een uitdagende omgeving met geavanceerde, veelal custom-made, machines en installaties? Durf jij de verantwoordelijkheid te dragen voor een optimale inzetbaarheid van ons machinepark en daarmee bij te dragen aan het succes van Mokveld, de toonaangevende producent van afsluiters in de energie- en watermarkt? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Als Coördinator Technische Dienst zorg je voor een betrouwbare inzet van ons verspanend machinepark, hogedruk testinstallaties en alle andere techniek op de hoofdlocatie in Gouda.

Best belangrijk: je verleden

  • Je hebt een afgeronde opleiding Elektrotechniek / Werktuigbouw op hbo-niveau.
  • Je hebt aantoonbare brede kennis en ervaring opgedaan in machinebouw, elektrotechniek, hydrauliek en pneumatiek. Ervaring met geometrische inspecties, gebouwbeheer, hogedruk en besturingssystemen is een pré.
  • Je hebt ruime organisatorische ervaring, bent communicatief vaardig en hebt een daadkrachtige en flexibele instelling.
  • Je hebt een goede beheersing van het Engels en het Duits in zowel woord als geschrift.
  • Veiligheid en het aanspreken van medewerkers binnen- en buiten je eigen team op veilig werken, is voor jou vanzelfsprekend.
Jan, Voorman

‘Ik kan op vrijdag altijd tevreden terug kijken als alle orders van die week weer goed verlopen zijn.’”

— Jan, Voorman

Echt belangrijk: je toekomst

Bij Mokveld

  • werk je aan geavanceerde, veelal door onszelf ontworpen en ontwikkelde installaties en ben je verantwoordelijk voor de optimale inzetbaarheid daarvan;
  • is jouw technische inbreng en vakkundigheid doorslaggevend bij complexe vraagstukken rond het onderhoud en de innovaties aan onze machines en installaties;
  • bouw je aan een succesvol en deskundig team, waarbij jij je kennis en ervaring overdraagt aan de nieuwe generatie werknemers binnen de technische dienst.
  • bieden we je alle ruimte om jezelf verder te ontwikkelen door ervaring en opleidingen
  • bieden we je een uitstekend salaris en overige arbeidsvoorwaarden

Wil je meer weten over de functie Coördinator Technische Dienst? Neem contact op met Tony Anders - manager technische dienst: 0182 59 75 59. Voor algemene informatie of een uitgebreid functieprofiel kun je terecht bij Marieke Blok van de afdeling HRM: 0182 59 75 00. 

Past deze functie bij jou? Dan kun je het maken bij Mokveld! We nodigen je van harte uit te solliciteren.

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.

Solliciteren 1e gesprek 2e gesprek Contractvoorstel Aan de slag!