Naar mokveld.com
Key Accountmanager Zuid Europa / Responsable grands comptes Sud Europe

Key Accountmanager Zuid Europa / Responsable grands comptes Sud Europe

Ben jij in staat vanuit jouw technische expertise een langdurige relatie met klanten op te bouwen en te onderhouden en Mokveld daarmee te verzekeren van orders en vervolgopdrachten?  Heb je ervaring in het in kaart brengen van prospects, zie en  pak jij commerciële kansen zodra die zich voordoen? Werk je graag samen met de collega’s van Sales, Product Management en Project Engineering aan innovatieve maatwerkoplossingen voor onze klanten waarmee je bijdraagt aan het positieve imago en klanttevredenheid van Mokveld? Werk dan mee aan het succes van Mokveld, dé toonaangevende producent van afsluiters in de energie- en watermarkt. 

Cliquez ici pour consulter l’offre d’emploi en Français

Als Key Accountmanager formuleer en realiseer je vanuit onze locatie in Gouda verkoopdoelstellingen in de regio Frankrijk en Italië en draag je bij aan onze strategische groei.

Best belangrijk: je verleden

  • Je hebt een afgeronde hbo opleiding richting Werktuigbouw /techniek en enkele jaren technisch commerciële ervaring.
  • Je hebt aantoonbaar kennis en ervaring opgedaan in een technisch- commerciële en complexe omgeving, een eigen klantportfolio in de aangegeven regio beheerd en daarin langdurige relaties opgebouwd en onderhouden.
  • Je hebt een goede beheersing van de Franse en Engelse taal. De beheersing van een andere taal zoals het Nederlands, Italiaans, Spaans of Portugees is een pré.
  • Je bent woonachtig in Nederland en bereid om met grote regelmaat naar klanten in jouw regio te reizen en daar gedurende enkele dagen of weken te verblijven.
  • Veiligheid, nauwkeurigheid en klantgerichtheid zijn voor jou zelfsprekend.
Willem-Jan, Manager Sales

Verschillende landen en dus verschillende culturen: ook dat maakt werken bij Mokveld interessant.”

— Willem-Jan, Manager Sales

Echt belangrijk: je toekomst

Bij Mokveld:

  • werk je, samen met het sales team aan gecompliceerde, veelal maatwerk klantaanvragen waarvoor jij technisch hoogwaardige aanbiedingen maakt en begeleidt.
  • ben jij de verantwoordelijke contactpersoon voor klanten en prospects, en coördineer je alle informatiestromen rond offertes en orders met collega’s en leveranciers.
  • wordt jouw vakkundigheid gewaardeerd en maak je onderdeel uit van een innovatief team van Accountmanagers, Product managers en Project Engineers.
  • bieden we je alle ruimte om jezelf verder te ontwikkelen door ervaring en opleidingen.
  • bieden we je een uitstekend salaris en overige arbeidsvoorwaarden, waaronder een leaseauto.

Neem contact op met  Willem-Jan Nuis: 0182 59 75 00. Voor algemene informatie of een uitgebreid functieprofiel kun je terecht bij Marieke Blok, afdeling HRM: 0182 59 75 00. Past deze functie bij jou? Dan kun je het maken bij Mokveld!

Solliciteren 1e gesprek 2e gesprek Contractvoorstel Aan de slag!