Naar mokveld.com
Adje, CNC-draaier

Adje, CNC-draaier

‘Werken bij Mokveld is echt de toekomst. We werken met moderne CNC machines en de sfeer met collega’s is goed.'

We investeren continu in nieuwe machines. Ik werk nu bijvoorbeeld aan een nieuwe carrousel draaibank. Een zeer moderne machine met een gereedschapmagazijn voorzien van een robotarm die zowel de gereedschaphouders als ook de boor- en draaigereedschappen kan wisselen in de machine. Daarnaast is deze machine voorzien van twee slijpspindels waarmee we specifieke werkstukken op een efficiëntere wijze kunnen na bewerken.

Het is ontzettend leuk met zulke nieuwe machines te mogen werken. Op die manier blijf ik mezelf ontwikkelen en blijf ik op de hoogte van de nieuwste technieken. De nieuwe machine heeft meer opties en het opspannen en gereedschap gaat een stuk sneller. Zodra deze nieuwe machine voor mij geen geheimen meer heeft, mag ik ook de jonge collega’s wegwijs maken. Dit werkt altijd twee kanten op. Als zij tot andere inzichten komen en we de machine nog efficiënter kunnen laten werken, dan vraag ik ze ook altijd om dat echt aan te geven. Daar leer ik ook weer van.

Werken bij Mokveld is echt de toekomst. We werken met moderne CNC machines en de sfeer met collega’s is goed. We hebben draaibanken in alle vormen en maten. Grote verticale carrouselbanken voor werkstukken tot 2 m in doorsnede tot conventionele draaibanken voor het traditionelere werk. Ook als CNC frezer kun je je hart bij Mokveld ophalen met 3-, 4- of 5-assige banken, maar ook een CNC kotterbank en een grote CNC radiaalboormachine. Als machinebankwerker kun je dus alle kanten op bij Mokveld.