Naar mokveld.com
Over Mokveld

Over Mokveld

Als toonaangevende fabrikant van op maat gemaakte afsluiters voor de energie- en watermarkt een thuis voor technici

Onmisbare schakel
Een thuis voor technici, die samenwerken aan een bijzonder product en zo hun skills ontplooien. Dat is Mokveld, de onmisbare schakel in pijpleidingen. Letterlijk, want wij maken afsluiters die de processen bij de winning, transport en verwerking van fossiele grondstoffen en water regelen. Met honderd procent precisie en nul procent verlies. Want wij streven naar een duurzame invulling van de wereldwijde vraag naar energie, water en grondstoffen, waarbij we op een verantwoordelijke en milieuvriendelijke manier omgaan met de hulpbronnen van onze planeet.

Dat doen we door toonaangevende producten te ontwerpen, te ontwikkelen en op maat te maken voor onze klanten zodat zij invulling kunnen geven aan hun net zero doelen. Die klanten bevinden zich over de hele wereld, vandaar dat Mokveld internationaal werkt. Met hoofdkantoor en fabriek in Gouda, een fabriek in Maleisië en meer dan tien vestigingen wereldwijd. Ons bedrijf heeft nu ruim 360 medewerkers. En jou hebben we er graag bij!

Duurzaam, veilig en betrouwbaar
Mokveld is een toonaangevende fabrikant van op maat gemaakte axiale afsluiters. Ze gaan van vuistdik tot manshoog, van 2 inch tot 84 inch. Robuuste hightech met grote nauwkeurigheid, met de grootste zorg op maat gemaakt. Uitermate duurzaam, technisch geavanceerd en betrouwbaar onder hoge druk. Dat moet ook wel, omdat onze afsluiters een cruciale schakel zijn in kritische processen. Duurzaam, veilig en betrouwbaar, daar staan wij voor.

Maak het bij Mokveld
Staat techniek voor jou gelijk aan wie je bent, hoe je denkt en wat je maakt? En voel jij je thuis in een bedrijf waarin je met jouw kennis en ervaring het verschil kunt maken? Mooi, want goede medewerkers kunnen wij altijd gebruiken.  Of je nu mbo of TU hebt gevolgd, bij Mokveld geldt: van het eerste ontwerp tot het eindproduct, samen maken we het allemaal!

Afsluiterfabrikant Mokveld kent een mooie mix van knappe koppen en deskundige vakmensen, die op een prettige manier samenwerken. Met welke kennis en vaardigheden kom jij onze organisatie versterken? Op deze site ontdek je alle mogelijkheden.

Een belangrijke expertise binnen Mokveld is werktuigbouwkunde, mechanical engineering dus. Denk aan materiaalkunde, sterkteleer, stromingsleer, tribologie en kennis van afdichtingen. Ook aanwezig is kennis van productietechnieken en van aandrijvingen en besturingen, waarbij we op het terrein van de elektrotechniek en mechatronica komen. En dan is er natuurlijk nog ICT. Daar doen Industrial Internet of Things (IIoT) en datamanagement langzaam hun intrede door de ICT-kennis die wij toepassen bij de diagnostiek en online monitoring van onze producten en van machine learning. Geavanceerde ICT speelt sowieso een hoofdrol in alle bedrijfsprocessen, want onze afsluiters en regelkleppen zijn het resultaat van geavanceerde hightech.

Mokveld is dus een thuis voor technici, maar de technische medewerkers krijgen volop ondersteuning van administratieve, analytische en secretariële collega’s. Je hoeft dus geen rastechneut te zijn om bij Mokveld te werken, maar affiniteit met techniek of industriele processen helpt zeker. Net zoals een open mind voor de verschillende culturen in verband met het internationale karakter van Mokveld. Dat praat wel zo makkelijk met klanten en collega’s! Als je bij ons aan de slag gaat, zullen we je inwerken in de materie en je kunt altijd bij de techniekspecialisten aankloppen voor informatie of uitleg.

Staat techniek voor jou gelijk aan wie je bent, hoe je denkt en wat je maakt? Dan hebben wij jou er graag bij!

Kijk bij onze vakrichtingen voor meer informatie over de werkzaamheden binnen Mokveld.