Naar mokveld.com
Over Mokveld

Over Mokveld

Als toonaangevende fabrikant van axiale afsluiters een thuis voor technici.

Onmisbare schakel
Een thuis voor technici, die samenwerken aan een bijzonder product en zo hun skills ontplooien. Dat is Mokveld, de onmisbare schakel in pijpleidingen. Letterlijk, want wij maken afsluiters die met honderd procent precisie olie-, gas- en waterprocessen regelen. Mokveld werkt internationaal, met hoofdkantoor en fabriek in Gouda, een fabriek in Maleisië en meer dan tien vestigingen wereldwijd. Ons bedrijf heeft nu ruim 370 medewerkers. En jou hebben we er graag bij!

Duurzaam, veilig en betrouwbaar
Mokveld is een toonaangevende fabrikant van axiale afsluiters. Ze gaan van vuistdik tot manshoog, van 2 inch tot 84 inch. Robuuste hightech met grote nauwkeurigheid, met de grootste zorg op maat gemaakt. Uitermate duurzaam, technisch geavanceerd en betrouwbaar onder hoge druk. Dat moet ook wel, omdat onze afsluiters een cruciale schakel zijn in kritische processen. Duurzaam, veilig en betrouwbaar, daar staan wij voor.

Maak het bij Mokveld
Staat techniek voor jou gelijk aan wie je bent, hoe je denkt en wat je maakt? En voel jij je thuis in een bedrijf waarin je met jouw kennis en ervaring het verschil kunt maken? Mooi, want goede medewerkers kunnen wij altijd gebruiken. Of je nu mbo’er of ingenieur bent, bij Mokveld geldt: van het eerste ontwerp tot het eindproduct, samen maken we het allemaal!