Naar mokveld.com
Eveline, Project Engineer

Eveline, Project Engineer

Werken bij Mokveld is technisch erg interessant. Het is leerzaam en biedt veel uitdaging

'Tijdens mijn studie heb ik als vakantiekracht administratief werk gedaan bij Mokveld. Dat beviel van beide kanten zo goed dat ik, nu bijna tien jaar geleden, ben begonnen op de afdeling documentatie. Na drie jaar kreeg ik de mogelijkheid een technische opleiding te volgen. Niet lang daarna kon ik aan de slag als Project Engineer.

Het belangrijkste onderdeel van mijn werk is om aanbiedingen te maken, inclusief prijsopbouw, op basis van de specificaties en normen van de klant. Iedere klant heeft andere wensen en speciale eisen. Tot de uitlevering van de afsluiter ben ik contactpersoon van de klant. Projecten managen is iets wat ik graag doe. Iedere dag ben ik aan het regelen, uitzoeken en heb ik veel contact met andere afdelingen binnen Mokveld. De functie van Project Engineer is mij op het lijf geschreven.

Werken bij Mokveld is technisch erg interessant. Het is leerzaam en biedt veel uitdaging. Onze afsluiters worden toegepast in veel sectoren van de industrie. We maken mooie producten waar je trots op kunt zijn.'