Naar mokveld.com
Grethus, Constructeur R&D

Grethus, Constructeur R&D

‘Werken bij Mokveld moet je doen vanwege het hoogwaardige product, de Rolls-Royce onder de afsluiters’

Op verjaardagen vertel ik dat ik als constructeur reken- en tekenwerk doe. Is iemand meer thuis in de techniek, dan vertel ik dat ik een groot deel van de dag normen lees en ze uitdiep. Dit vertaal ik dan naar een model afsluiter, om die vervolgens te verifiëren in een 3D-tekenapplicatie.

Werken bij Mokveld moet je echt doen vanwege het product. Een hoogwaardig product, de Rolls-Royce onder de afsluiters. Toen ik hier begon dacht ik: waar doen ze zo moeilijk over, het is toch een product ontwikkelen en klaar? Maar na een tijdje ontdekte ik de wereld achter Mokveld en het bleek veel breder dan ik dacht. Kwaliteit staat bij ons hoog in het vaandel. We doen er alles aan om er zeker van te zijn dat alles klopt. In de industrie hebben wij te maken met hoge veiligheidseisen, dus de eerste keer moet gelijk goed en veilig zijn.

Ik hoop nog lang bij Mokveld te werken, in de functie van constructeur of misschien een andere functie. De ruimte om door te groeien is er altijd. Ik ben een rasechte techneut, maar management heeft ook mijn interesse. Wie weet… De sfeer bij Mokveld is goed en zolang ik het naar mijn zin heb, blijf ik hier graag werken.