Naar mokveld.com
Mikail, APEX-developer

Mikail, APEX-developer

‘Er wordt bij Mokveld continu geautomatiseerd om de applicaties efficiënter te maken.’

‘Ik ben allround Oracle-medewerker en software- en database-ontwikkelaar, wat voornamelijk inhoudt dat ik analyseer, programmeer en applicaties ontwerp met Oracle Application Express. Om te zorgen voor een goede implementatie en correct gebruik, ondersteun ik de afdelingen en gebruikers van de applicaties. Applicaties ontwikkelen en bouwen is niet alleen mijn werk, het is ook mijn passie. Als ik iets ontwikkel wat we kunnen gebruiken, krijg ik de mogelijkheid dit te verfijnen en toe te passen.

Toen zich de mogelijkheid voordeed bij Mokveld aan de slag te gaan, wilde ik dat graag omdat ik veel uitdagingen zag. Er wordt hier namelijk continu geautomatiseerd om de applicaties efficiënter te maken. Mijn opgedane ervaringen gedurende mijn carrière kwamen goed van pas en ik kon snel allerlei verbeterslagen doorvoeren.

Mokveld is technologisch marktleider in op maat gemaakte afsluiters. Dit maatwerk en het hoge kwaliteitsniveau zie je ook terug in de applicaties en technieken die we gebruiken. Vandaar dat je met dit werk enorm veel ervaring kunt opdoen.’