Naar mokveld.com
Richard, Quality Engineer

Richard, Quality Engineer

‘Ik streef ernaar om kwaliteit te leveren en gelukkig gebeurt dat op de andere afdelingen ook’

‘Mokveld-afsluiters worden geplaatst op kritieke posities in de systemen, dus de kwaliteit en betrouwbaarheid zijn essentieel. Iedereen wil het dan ook goed doen en dat maakt Mokveld en de mensen die er werken onderscheidend. Ik ben Quality Engineer en ik weet dat sommige bedrijven hun kwaliteitsafdeling als een kostenpost zien, maar Mokveld niet. Kwaliteit staat bij ons voorop.

Onze afsluiters zijn allemaal anders, stuk voor stuk op maat gemaakt. En als een afsluiter al hetzelfde is, kan het kwaliteitsplan toch heel anders zijn. Dit komt doordat iedere klant andere wensen en eisen heeft, wat vraagt om andere specificaties. Ik streef ernaar om kwaliteit te leveren en gelukkig gebeurt dat op de andere afdelingen ook: zowel in de fabriek als op kantoor werkt iedereen aan hoogwaardige afsluiters.

Als Quality Engineer richt je de technische order in en check je of de afsluiters veilig kunnen worden gemaakt. Bij mijn vorige werkgever heb ik 11 jaar ervaring opgedaan in kwaliteitsinspectie. Ik weet wat er mis kan gaan en waar je tegenaan kunt lopen. Deze kennis helpt mij om mijn werk goed te doen.

Heb je kwaliteit hoog in het vaandel staan? Dan zit je bij ons goed. Mokveld heeft de reputatie kwalitatief hoogwaardige en betrouwbare afsluiters te leveren en dat stralen we ook uit naar de klanten, die onze betrokkenheid en kwaliteitsbesef waarderen.’