Naar mokveld.com
Commercie

Commercie

Het ontwerp en de productie van op maat gemaakte afsluiters en regelkleppen is geavanceerde hightech. Dit betekent dat een breed scala aan technische aspecten aan de orde komt in de contacten met klanten.

En dus dat jij als verkoper over de kennis beschikt om gedegen advies te geven en zo onze orderkansen te vergroten en te zorgen voor tevreden klanten. Dankzij jou krijgen zij een op maat gemaakt product dat volgens hun hoge eisen en tegen acceptabele kosten werkt.

Met een technische studie, zoals bijvoorbeeld werktuigbouwkunde, elektrotechniek of lucht- en ruimtevaart techniek, ben je hier goed op je plek. Een commerciële aanvulling hierop, zoals een post hbo commercie, economie of marketing, is waardevol. Jouw technische vaardigheden heb je nodig om de technische kant van onze producten tot in de details te begrijpen. Met jouw deskundigheid wek je vertrouwen bij klanten, want jij brengt precies in kaart waarvoor zij de afsluiters of regelkleppen willen gebruiken en wat zij nodig hebben.

Daarbij houd je bijvoorbeeld rekening met corrosie of erosie, drukken en temperaturen, een stabiel of dynamisch proces, responsetijden en de diverse ontwerpnormen. En dat is nog maar een greep uit de eisen die je per klant kunt tegenkomen.

Op basis van al deze technische input maak je de vertaalslag naar de juiste productselectie voor wat betreft afmetingen, drukklasse, materialen, aandrijving, besturing, enzovoort. Zo zorg je ervoor dat de klanten een product op maat krijgen dat veilig, feilloos en langdurig werkt. En dat Mokveld zijn uitstekende reputatie in de markt keer op keer kan waarmaken. Daar zijn we trots op en dat willen we zo houden!

Als verkoper kun je goed luisteren, houd je je CRM op orde en heb je een scherp oog voor wat de concurrentie doet. Behalve over commerciële vaardigheden beschik je ook over basiskennis van contractvoorwaarden (Terms & Conditions). Welke commerciële functies Mokveld te bieden heeft? Naast Sales Engineer is dat Product Manager, die de verantwoordelijk draagt voor de complete levenscyclus van een product: van ontwikkeling tot kwaliteitszorg. Ligt je kracht meer bij aftermarket, dan kun je als Product Support Engineer onze klanten adviseren bij de aankoop van modificaties of vervanging van bestaande applicaties.

Functies

  • Sales Engineer/Account Manager
  • Product Manager
  • Product Support Engineer

Opleidingen

  • Werktuigbouwkunde
  • (Technische) Bedrijfskunde
  • Elektrotechniek
  • Lucht- en ruimtevaart techniek

Niveaus

  • Hbo, postbachelor
  • FS Engineer (SIS)